Mary Kay Inc. Oslavuje Mezinárodní den lesů a Světový den stromů zprávou, kde podrobně popisuje významné partnerství s Nadací Arbor Day Foundation

K dnešnímu dni značka vysadila více než 1,2 milionu stromů po celém světě

Dobré věci přicházejí se stromy. V návaznosti na Mezinárodní den lesů a Světový den stromů společnost Mary Kay Inc., celosvětový lídr v oblasti firemní správy a udržitelnosti, vydává zprávu, v níž podrobně popisuje své dlouholeté partnerství s nadací Arbor Day Foundation. Mary Kay Inc. a Arbor Day Foundation společně vysadily více než 1,2 milionu stromů po celém světě, což má zřetelný dopad na změnu klimatu, emise CO2 a obnovu lesů.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Celou zprávu si můžete prohlédnout zde: https://www.businesswire.com/news/home/20220321005134/en/

"Na celém světě každoročně zmizí přibližně 18 milionů akrů stromů," uvedla Deborah Gibbinsová, provozní ředitelka společnosti Mary Kay Inc. "Kvůli silným požárům, hmyzu, chorobám, klimatickým změnám a dalším je zoufale třeba zalesňovat. Společnost Mary Kay zanechává stopu na trzích po celém světě - musíme tedy udělat vše, co je v našich silách, abychom Zemi ochránili. Naše partnerství s nadací Arbor Day Foundation nám umožňuje zajistit udržitelnější budoucnost pro další generace."

Nejnovější zpráva společnosti Mary Kay o výsadbě stromů, kterou najdete pod odkazem na stránkách MaryKayGlobal.com, podrobně popisuje tři kumulativní výhody výsadby stromů díky práci, kterou partnerství dosud dokončilo.

Uhlík: Hospodaření, výsadba a ochrana stromů pohlcuje uhlík. Jak stromy rostou, uhlík se z atmosféry dostává do kmenů, kořenů a větví.

-- Metrické tuny CO2 zachycené k dnešnímu dni: 1,018.021

Voda: Stromy a lesy hrají zásadní roli pro kvalitu a množství vody. Zdravé stromy a lesy snižují erozi půdy, filtrují dešťovou vodu a zemědělskou závlahu, zvyšují prosakování srážek a snižují povrchový odtok.

-- Množství galonů ušetřených při odtoku vody: 81, 902.445 (odpovídá čisté vodě pro 930.710 lidí)

Vzduch: Stromy produkují kyslík, který dýcháme. Kromě toho stromy snižují znečištění ovzduší tím, že snižují teplotu vzduchu, uvolňují vodu do atmosféry a filtrují pevné částice.

-- Odstraněné tuny látek znečišťujících ovzduší: 4236

V roce 2021 dokončila společnost Mary Kay Inc. ve spolupráci s nadací Arbor Day Foundation šest hlavních projektů výsadby. Jsou to:

• 7000 stromů v rámci projektu obnovy následků požárů v Brazílii

• 26.496 stromů v údolí řeky Mississippi

• 49.004 stromů na letecké základně Tyndall na Floridě

• 7500 stromů v čínské provincii Kan-su a v lesích Vnitřního Mongolska

• 5000 stromů v Cajamarce a Amazonii v Peru

• 5000 stromů v německých lesích za účelem navrácení hmyzu

V roce 2022 hodlá společnost Mary Kay vysadit stromy v Číně, Brazílii, na Madagaskaru a na Floridě.

Kromě partnerství s nadací Arbor Day Foundation působila společnost Mary Kay jako výkonný producent dokumentárního cestopisu Forest of Hope, který upozorňuje na boj za záchranu naší planety před hrozícími hrozbami klimatických změn a destruktivního lidského chování. Ve spolupráci s Media One a Nature Conversancy navštívila Mary Kay mexické Monterrey, aby upozornila na skupinu podnikatelek, které se zaměřují na obnovu místních druhů stromů a ekosystémů. Film měl premiéru v roce 2021 a má být uveden na nadcházejících filmových festivalech.

Chcete-li si prohlédnout celou zprávu Mary Kay Inc. / Arbor Day Foundation, klikněte zde.

O společnosti Mary Kay Inc.

Mary Kay Ashová, jedna z prvních podnikatelek, které pronikly skleněným stropem, založila svou vysněnou kosmetickou společnost v roce 1963 s jediným cílem: obohatit život žen. Tento sen se rozrostl v multimiliardovou společnost s miliony nezávislých prodejců v téměř 40 zemích. Jako společnost zaměřená na rozvoj podnikání se Mary Kay snaží posilovat postavení žen na jejich cestě k ekonomické nezávislosti prostřednictvím vzdělávání, mentoringu, propagace, vytváření sítí a inovací. Mary Kay investuje do vědy, která stojí za krásou a výrobou špičkové péče o pleť, dekorativní kosmetiky, doplňků stravy a parfémů. Mary Kay také věří v bohatší životy dnes pro udržitelnější zítřek a spolupracuje s organizacemi z celého světa, které se zaměřují na propagaci špičkového podnikání, podporu výzkumu rakoviny, prosazování rovnosti žen a mužů, ochranu obětí domácího násilí, zkrášlování našich komunit a povzbuzování dětí, aby šly za svými sny. Další informace najdete na stránkách marykayglobal.com a na našem Facebooku, Instagramu, LinkedInu a Twitteru.

Zobrazit zdrojovou verzi na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220321005134/en/

Mary Kay Inc. Korporátní komunikace

marykay.com/newsroom

nebo media@mkcorp.com

Zdroj: Mary Kay Inc.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-kosmetika-ekologie-Mary Kay

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Chemický a farmaceutický průmysl