SPOLEČNOST HONOR MÍŘÍ KE ZDVOJNÁSOBENÍ GLOBÁLNÍCH PRODEJŮ V ROCE 2022 A POTVRZUJE STRATEGII SOUSTŘEDĚNÍ NA PROBLEMATICKÉ BODY KLÍČOVÝCH TRHŮ

Globální technologická značka HONOR, která se osamostatnila v roce 2020, je známá svým nadšením pro posouvání oborových měřítek a vývoj řešení, reagujících na specifické problémy uživatelů. Vydařený začátek roku 2022 se nese ve znamení nejtenčího ohebného telefonu na světě HONOR Magic V[1], který dokazuje mimořádné kvality výzkumu a vývoje i výroby ve společnosti HONOR. Tím však novinky zdaleka nekončí – na veletrhu MWC 2022 představila společnost HONOR širokou škálu produktů, které znovu dokazují její odhodlání přinášet inovace spotřebitelům po celém světě: od nové řady telefonů HONOR Magic4 přes chytré hodinky HONOR Watch GS 3 až po sluchátka HONOR Earbuds 3 Pro. Generální ředitel společnosti HONOR Device Co, Ltd. George Zhao v nedávných rozhovorech vyjádřil důvěru v další úspěchy společnosti a popsal plánované zdvojnásobení globálních prodejů v roce 2022.

Stálé úspěchy společnosti Zhao připisuje proaktivnímu přístupu pod heslem "HONOR Can Do", který můžeme vidět jak u jejích zaměstnanců, tak v jejích špičkových inovacích. Podle jeho slov je to právě zápal a vytrvalost zaměstnanců, která umožňuje společnosti HONOR neustále usilovat o dokonalost a posouvat hranice možností. Převzetím zodpovědnosti za výrobní procesy pak společnost HONOR dokáže zajistit vysokou kvalitu svých výrobků a pružnost, nezbytnou pro udržení kroku s nejnovějším vývojem.

Podle zprávy, kterou minulý měsíc zveřejnila společnost Counterpoint Research, byla společnost Honor ve 4. čtvrtletí roku 2021 druhým největším výrobcem chytrých telefonů na čínském trhu. Jak říká Zhao: "Zažíváme neuvěřitelný růst a nové produkty, které jsme představili na veletrhu MWC 2022, budou značku dále posouvat kupředu k oslovení širšího publika."

"S prostorem pro rozvoj vlastní strategie, který nyní máme, dokážeme vytvořit skutečně globální značku," vysvětluje Zhao. Pro udržení stabilního růstu v době výzev zasahujících celé odvětví, jako je například celosvětový nedostatek čipů, se společnost HONOR zaměří na klíčové mezinárodní trhy, na nichž si vybudovala robustní základy díky silné komunitě zákazníků a povědomí o značce. V současné době spolupracuje společnost HONOR s více než 200 významnými operátory a obchodními partnery. Téměř polovina z nich – celkem 98 společností včetně Vodafone, Orange, Telefonica, H3G, Bouygues a SFR – se nachází v Evropě. Prostřednictvím těchto partnerství distribuuje společnost HONOR své produkty v celosvětovém měřítku. Kromě telefonu HONOR 50, který si mohou pořídit zákazníci v 49 zemích světa, se společnost HONOR chystá v letošním roce uvést na světový trh další produkty včetně řady HONOR Magic, HONOR N a HONOR X.

Hnacím motorem společnosti HONOR jsou inovace. Více než 55 % z aktuálního počtu 11 000 zaměstnanců tvoří pracovníci oddělení výzkumu a vývoje, kteří přispívají k jejímu dalšímu technologickému růstu. Šest R&D center v různých zemích včetně Francie a Japonska a více než 100 inovačních laboratoří je stálým zdrojem novinek.

O společnosti HONOR

Společnost HONOR je předním světovým dodavatelem chytrých zařízení. Jejím cílem je stát se globální ikonickou technologickou značkou a prostřednictvím svých výkonných produktů a služeb vytvořit nový inteligentní svět pro každého. S neochvějným zaměřením na výzkum a vývoj vytváří technologie, které lidem po celém světě umožňují překonávat hranice a přináší jim svobodu dosáhnout a vykonat více. HONOR nabízí řadu vysoce kvalitních chytrých telefonů, tabletů, notebooků a nositelných zařízení vyhovující každému rozpočtu. Její inovativní a spolehlivé prémiové produkty pomáhají svým uživatelům stát se dokonalejší verzí sebe sama.

Další informace naleznete na webových stránkách společnosti HONOR www.hihonor.com nebo prostřednictvím e-mailu na adrese newsroom@hihonor.comhttp://community.hihonor.com/

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1759481/HONOR_CEO_George_Zhao.jpg

KONTAKT: Amy Chenová, chennannan@hihonor.comz