VIDEOSTREAM ZDARMA: Škoda Transportation vyrobí vlaky pro Lotyšsko

ČTK bude ve středu 23. února v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line: TK Společnosti Škoda Transportation, na které představí plány na výrobu vlaků pro Lotyšské dráhy ve své v ostravské továrně. Akce se zúčastní lotyšský ministr dopravy Tālis Linkaits, prezident skupiny Škoda Transportation Didier Pfleger, a výkonný ředitel Lotyšských drah Jānis Grigulis.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne ve 14:00

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY: https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/2163704?h=91ea92c5e2da4c77a763dbf478e8cfe4

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/KbInQQJPnNc" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-Lotyšsko-železnice-stroje-firmy-Škoda Vagonka-Škoda Transportation-Ostrava-23.02.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM