Nové TV TCL QLED Google TV pro rok 2022. Řada C63 a P73

Společnost TCL Electronics, vedoucí značka spotřební elektroniky, dnes představila novou řadu televizorů TCL 4K QLED C63. Nové televizory s technologií QLED a rozlišením 4K jsou navrženy tak, aby poskytovaly ucelený přístup k zábavě a k novým zážitkům na platformě Google TV. Televizory přinášejí jedinečný audiovizuální zážitek včetně nekonečné škály barev. Nová řada bude nejlepším společníkem pro filmy v HDR, sportovní přenosy a hraní her díky technologii Game Master a podpoře nejnovějších HDR formátů (včetně HDR10+ a Dolby Vision). TCL C635 bude dostupná od dubna 2022 ve velikostech 43", 50", 55", 65" a 75".

„TCL prosazuje technologii Quantum Dot již od roku 2014. S radostí dnes představujeme naše první QLED televizory pro rok 2022 dalším zákazníkům současně v různých částech světa,” říká Shaoyong Zhang, CEO společnosti, TCL Electronics, a dodává: “Jsme si jisti, že naše modely roku 2022 posílí postavení značky TCL na globálním trhu spotřební elektroniky.”

Produktová řada TCL 4K QLED TV C63 přichází s platformou Google TV, což znamená, že uživatelé získají stovky a tisíce možností pro digitálního obsah, který je generován streamovacími službami.

Druhá produktová řada TCL P73 přináší jedinečný audiovizuální výkon a ve své třídě neuvěřitelnou hodnotu pro domácí zábavu i jedinečné zážitky při sledování televizních programů a hraní her. TCL P73 bude k dostání od dubna 2022 ve velikostech 50", 55", 65", 75’’ a 85".

„Pomocí hluboké vertikální integrace dodavatelského řetězce může TCL přinášet zážitek ze zábavy v úžasném zobrazení a chytré interakci více zákazníkům po celém světě. S radostí oznamujeme, že naše novinky roku 2022 posílí vedoucí postavení TCL v odvětví spotřební elektroniky,” říká Shaoyong Zhang, CEO společnosti TCL Electronics.

Řada TCL P73 přináší ohromující, vysoce kvalitní filmový zážitek s dynamickým zobrazováním pohybu a také pohlcující zvuk. Nové televizory podporují Dolby Vison, pokročilou zobrazovací technologii, která kombinuje HDR (high dynamic range) a možnosti pro zobrazení živých jasných barev, a poskytuje ultra jasnou obrazovou kvalitu s jedinečným jasem, kontrastem, barvami a detaily. TCL P73 podporuje také Dolby Atmos, technologii, která umísťuje zvuk do multidimenzionálního prostoru a posazuje uživatele doprostřed sportovního přenosu, televizního pořadu, filmu nebo video hry. Díky Dolby Atmos je zvuk překvapivě realistický, zaplňuje celý prostor pokoje s neuvěřitelnou jasností a odhaluje dosud neslyšené zvukové detaily.

Kontakt:

filip.cvetler@xproduction.cz