Společnost Hisense oznámila konečné výsledky za rok 2021: příjmy dosáhly historického maxima 27,2 miliardy USD

Společnost Hisense oznámila finanční výsledky za rok 2021 s celkovými příjmy 27,2 miliardy USD. Tento výsledek představuje meziroční nárůst o 33 procent a dosažení nového maxima. Příjmy ze zahraničí dosáhly 11,3 miliardy USD, což představuje meziroční nárůst o 43 procent; příjmy ze zámoří přitom tvořily 42 procent. Výsledky ukazují dominantní postavení společnosti Hisense na mezinárodních trzích a plně odrážejí vynikající úspěchy, kterých v průběhu let v oblasti rozvoje zahraničního podnikání firma dosáhla.

"Rok 2021 jsme zakončili s vynikajícími výsledky: výrazným růstem tržeb, zlepšením kvality i pověsti našich produktů. Díky zaměření na klíčové technologické kompetence, poskytování vynikajících produktů i spotřebitelských zkušeností a zároveň realizaci vynikající marketingové strategie a efektivním realizačním schopnostem dosáhla společnost Hisense významných úspěchů na poli obchodních i finančních výsledků," uvedl prezident skupiny Hisense Jia Shaoqian.

Prodej televizních obrazovek Hisense rapidně vzrostl, u laserových televizí o rekordních 279 procent

Poptávka po televizorech prudce vzrostla, když trend domácího promítání ovlivněný pandemií posílil prodeje vybavení domácích kin s vysokým rozlišením. Díky kvalitnímu řízení dodavatelského řetězce (SCM) dokázala společnost Hisense na poptávku rychle zareagovat a zvýšit výrobu a prodej prémiových řad televizorů, jako např. ULED TV a laserových televizorů, s cílem vytvořit dokonalý divácký zážitek a přinést divákům radost i v časech pandemie. Výsledkem je prudký nárůst globálních prodejů za rok 2021, přičemž růst tržeb z prodeje televizorů v regionu USA přesáhl 32,8 procenta; v Mexiku 36,4 procenta a celkový objem prodeje laserových televizorů Hisense v zámořských regionech meziročně vzrostl o 279 procent.

Významný růst zaznamenala v roce 2021 také divize komerčních displejů Hisense Commercial Display. Projekty inteligentního řízení měst a dopravy (Hisense Smart City and Urban Traffic Management) byly oficiálně přijaty v Etiopii v Africe. Společně s obrazovkami pro ultrazvuková a další lékařská i komerční zařízení, které dosáhly několika využití v mezinárodním měřítku, se tak podílí na 323 procent meziročním růstu tržeb ze zahraničních prodejů divize Hisense Commercial Display.

Multidimenzionální plán marketingových strategií posiluje značku: povědomí o značce vzrostlo o 11 procent

Kromě stabilního růstu prodeje se společnost Hisense zaměřila také na budování dobrého jména a na to, aby se prostřednictvím rozmanitých marketingových strategií stala globalizovanou značkou.

Tisíce marketingových kampaní například zahájila v souvislosti s vrcholícím šampionátem EURO 2020. Podle nejnovějších údajů společnosti IPSOS se díky marketingovým kampaním a lokalizačním strategiím globální povědomí o značce Hisense v roce 2021 rapidně zvýšilo o 11 procent, tržby z prodeje vzrostly o 64,7 procenta ve Velké Británii a o více než 90 procent na francouzském a německém trhu. Společnost Hisense je přesvědčena, že sledováním svých globalizačních strategií a marketingem prostřednictvím sponzorování sportu dosáhne zvýšení povědomí o podniku a ovlivní a podpoří také prodeje.

V listopadu 2022 bude Hisense oficiálním sponzorem Mistrovství světa ve fotbale v Kataru (FIFA World Cup Qatar 2022™). Pro rok 2022 zároveň doufá a očekává, že prostřednictvím řady taktických a emotivních globálních marketingových strategií dosáhne dalšího výrazného nárůstu síly značky i prodejů.

V roce 2021 společnost Hisense stabilně působila a prodávala své produkty ve více než 160 zemích. Také v budoucnu hodlá usilovat o technologický rozvoj v oblastech B2B i B2C, poskytovat služby a produkty na vysoké úrovni, splňující ve všech ohledech potřeby globálních spotřebitelů a směřovat na pozici nejdůvěryhodnější a nejhodnotnější světové značky.

Fotohttps://mma.prnewswire.com/media/1731105/image_1.jpg

Fotohttps://mma.prnewswire.com/media/1731106/image_2.jpg

Fotohttps://mma.prnewswire.com/media/1731107/image_3.jpg

KONTAKT: Caroline Chen- Hisense PR Team, HisenseGlobal@ogilvy.com, Tel: +86-135-1278-4739