VIDEOSTREAM ZDARMA: TK společnosti Mastercard ke službě...

ČTK bude ve středu 19. ledna v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line TK společnosti Mastercard, kde představí technologické novinky pro nejbližší období, zejména nový standard pro jednoduché a bezpečné platby na internetu, službu Click to Pay. Odborníci Mastercard spolu se zástupci bank a zprostředkovatelů plateb také zhodnotí vývoj v oblasti e-commerce za uplynulý rok.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 10:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/vOp9aSp1CtE" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-banky-internet-firmy-Mastercard-Praha-19.01.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Finance, ekonomika