VIDEOSTREAM ZDARMA: Mezinárodní konference Asociace samostatných...

ČTK bude dnes v servisu PROTEXT VIDEO vysílat mezinárodní konferenci Asociace samostatných odborů (ASO) na téma Nová strategie kolektivního vyjednávání v době 4. průmyslové revoluce, současné sociální a ekonomické trendy a budoucí perspektiva. Vystoupí předseda asociace Bohumír Dufek, prezident Konfederace zaměstnavatelských a podnikatelských svazů Jan Wiesner a člen Evropského hospodářského a sociálního výboru Jaroslav Ungerman.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 9:30.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/1leymLH1F5w" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-odbory-hospodářství-ASO-Praha-28.12.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Obchod, marketing