Předvánoční výprodej: Samsung Galaxy S21 a S20 FE se slevou až 6500 Kč

Samsung spustil výprodej svých vlajkových lodí ještě před Vánoci a nabízí vybrané modely řady Galaxy S21 a Galaxy S20 FE 5G až o 6500 Kč levněji. Akce platí do 31. prosince 2021 nebo do vyprodání zásob na e-shopu samsung.cz, ve značkových prodejnách Samsung a u vybraných prodejců elektroniky.

Díky této mimořádné nabídce si můžete pořídit vlajkovou loď Galaxy S21+ 5G s úložištěm 256 GB za 22 999 Kč, Galaxy S21+ 5G s pamětí 128 GB za 21 999 Kč, Galaxy S21 5G s pamětí 256 GB za 18 499 Kč nebo Galaxy S20 FE 5G s pamětí 128 GB za pouhých 14 999 Kč. Maximální slevy dosáhnete použitím eVoucheru (slevového kódu, který zadáte v nákupním košíku). Ten naleznete na stránkách prodejců a uplatnit jej můžete i na dočasně zlevněné výrobky.

Přehled výhodných nabídek

2 000 Kč

18 499 Kč

5 500 Kč

Galaxy S20 FE 5G (128 GB)

19 999 Kč

5 000 Kč

14 999 Kč

5 000 Kč

* Výše uvedené ceny a slevy jsou doporučené a mohou se u každého prodejce lišit.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiruje svět a tvoří budoucnost svými převratnými myšlenkami a technologiemi. Společnost nově definuje svět televizorů, smartphonů, tabletů, nositelných chytrých zařízení, digitálních spotřebičů, síťových a paměťových prvků, LSI systémů, polovodičů a LED displejů. Samsung je podle žebříčku Interbrands z roku 2020 pátou nejhodnotnější značkou světa s hodnotou 62,3 miliardy dolarů. Nejnovější informace najdete v Samsung Newsroom na adrese http://news.samsung.com.

.

Klíčová slova ČR-Korea-elektronika-komunikace-trh-Vánoce-firmy-Samsung-Taktiq Communications

IT, telekomunikace
Obchod, marketing