VIDEOSTREAM ZDARMA: Vánoční zemědělská videokonference

ČTK bude ve čtvrtek 16. prosince v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line Vánoční zemědělskou videokonferenci ze sídla Odborového svazu pracovníků zemědělství a výživy - Asociace svobodných odborů ČR. K hlavním tématům patří realizace Společné zemědělské politiky, emisní povolenky a koncepce Green Deal a Farm to Pork. Vystoupí předseda OSPZV-ASO ČR, člen Evropského hospodářského a sociálního výboru Bohumír Dufek, předseda Zemědělského svazu ČR Martin Pýcha, prezident Společnosti mladých agrárníků ČR David Brož a další.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 9:30.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F186443341439508%2Fvideos%2F288564159883586%2F&width=1280" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

Klíčová slova ČR-EU-zemědělství-odbory-Praha-16.12.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Zemědělství, životní prostředí