VIDEOSTREAM ZDARMA: Rozloučení s Petrem Uhlem

ČTK bude v pátek 10. prosince v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line rozloučení s novinářem a publicistou, bývalým disidentem, politickým vězněm a signatářem Charty 77 Petrem Uhlem, který zemřel 1. prosince ve věku 80 let. Poslední rozloučení se uskuteční ve strašnickém krematoriu, symbolicky na Den lidských práv.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 15:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/3UkOrVhYucg" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-historie-média-právo-lidská-Uhl-pietní-Praha-10.12.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Politika, veřejná správa a soudy