VIDEOSTREAM ZDARMA: TK k 10. výročí založení projektu Čtení pomáhá

ČTK bude v úterý 7. prosince v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line TK k 10. výročí založení charitativního projektu Čtení pomáhá. Zúčastní se iniciátor a donátor Čtení pomáhá Martin Roman, ředitelka Nadace rozvoje občanské společnosti Taťána Plecháčková, porotce Čtení pomáhá Marek Eben a dětský psycholog Václav Mertin.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 10:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/_RXmpjbrkcg" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-literatura-sociální-děti-charita-Praha-07.12.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Média, společnost a životní styl