VIDEOSTREAM ZDARMA: Konference na téma Potravinový odpad

ČTK bude v pondělí 6. prosince v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line odbornou konferenci na téma Potravinový odpad a cesty k jeho efektivnímu předcházení. Vystoupí náměstkyně ministra ministerstva průmyslu a obchodu a předsedkyně Rady kvality ČR Silvana Jirotková, prezident Svaz obchodu a cestovního ruchu Tomáš Prouza a další.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 11:55.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/It5ht1gTIus" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-potraviny-trh-Praha-06.12.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Potraviny, gastronomie