VIDEOSTREAM ZDARMA: Celostátní konference Svazu měst a obcí ČR

ČTK bude ve čtvrtek 25. listopadu v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line finanční konferenci Svazu měst a obcí ČR. Vystupující se zaměří například na novinky v oblasti financování přeneseného výkonu státní správy, finanční dopady odpadové legislativy, financování investičních příležitostí obcí a měst, představí připravované dotace pro municipality či upřesní hospodářský vývoj a z toho vyplývající důsledky pro obce.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 9:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/LBqaVZZRbH4" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-správa-hospodářství-obce-Praha-25.11.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Politika, veřejná správa a soudy