VIDEOSTREAM ZDARMA: Debata o regulaci hazardních her v ČR

ČTK bude v úterý 23. listopadu v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line debatu o současné regulaci hazardních her v České republice. Zúčastní se náměstek pro daně a cla z ministerstva financí Stanislav Kouba, ředitel Institutu pro regulaci hazardních her Jan Řehola a ředitel výzkumu ve Společnosti Podané ruce.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 10:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/q_0C7JT9Hok" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-společnost-hry-hazard-Praha-23.11.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Média, společnost a životní styl