VIDEOSTREAM ZDARMA: Podzimní Sbírka potravin

ČTK bude v sobotu 20. listopadu v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line reportáž z Podzimního kola Sbírky potravin, kterou pořádá Česká federace potravinových bank, a tiskovou konferenci, kde účast přislíbili první místopředsedkyně Sněmovny Věra Kovářová (STAN), místopředsedkyně Sněmovny Olga Richterová (Piráti), prezident Svazu obchodu a cestovního ruchu Tomáš Prouza, výkonný ředitel Makro Cash & Carry ČR Atila Yenisen a výkonná ředitelka České federace potravinových bank Veronika Láchová.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 10:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/m9mNKGlFk4w" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-sociální-potraviny-trh-charita-sbírka-20.11.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Média, společnost a životní styl