VIDEOSTREAM ZDARMA: Zahájení Multimediálního dne FSS MUNI

ČTK bude v pátek 19. listopadu v servisu PROTEXT VIDEO vysílat slavnostní zahájení Multimediálního dne na Fakultě sociálních studií Masarykovy univerzity Brno, který je letos věnován sportovní žurnalistice. Součástí slavnostního zahájení bude předání cen Arnošta Heinricha a zahájení fotografické výstavy ČTK Olympijské okamžiky.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 09:00 a skončí cca v 09:45.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/xVcSXIPGpOs" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-školy-média-výtvarné-vysoké-fotografie-Brno-19.11.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Jihomoravský (bn)