Nová limitovaná edice herního setu YENKEE KJG

Kelo, Jawo a Gejmr. Tito tři známí YouTubeři spojili své síly a společně se značkou herního příslušenství YENKEE vytvořili herní set KJG. Ten obsahuje plně podsvícenou sadu klávesnice, myši a sluchátek. Klávesnice se chlubí kovovým tělem a spínači Rubber-dome, programovatelná herní myš má pak senzor s rozlišením až 4800 DPI a sluchátka dokážou vytvořit prostorový zvuk 7.1.

Nový herní set od značky YENKEE se právě objevil na pultech obchodů. Model KJG, který nese název po značce známých YouTuberů Kela, Jawa a Gejmra vychází ze stejnojmenné značky spojující tyto influencery. Dostupná sada pro začínající hráče, a především fanoušky známé hry Minecraft je k mání za doporučenou cenu 1699 Kč.

Prostorový zvuk jako v kině

V balení jsou herní podsvícená sluchátka s podporou prostorového přehrávání zvuku 7.1. "Jejich oblouková konstrukce a silné polstrování zajišťují, že dokážou velmi dobře izolovat okolní hluk, a tak si hráč užije prostorový zvuk opravdu naplno," dodává Goran Setler produktový manažer YENKEE. Ke zkvalitnění zážitku nejenom z hraní her mají sluchátka i bassové vibrace. Na kabelu dlouhém 2,4 metru se pak nachází ovládání hlasitosti, bassů, mikrofonu a LED podsvícení.

Myš pro praváky i leváky

Myš, stejně jako i sluchátka a klávesnice, disponuje plně nastavitelným barevným podsvícením. To se dá nastavit v na míru vytvořeném softwaru, kde je rovněž možné naprogramovat jednotlivá tlačítka, makra a profily. Díky ergonomickému provedení je myš vhodná pro praváky i leváky. V těle myši je pak citlivý optický senzor A725 s rozlišením až 4800 DPI, který spolehlivě zaznamená i sebemenší pohyb.

Odolná klávesnice s kovovým tělem

Membránová herní klávesnice je pokryta Rubber-dome spínači, které mají velmi podobné vlastnosti jako mechanické spínače, ale zachovávají si stále výhody klasické membrány. Kovová konstrukce zaručuje vysokou míru stability, a hlavně odolnosti. "Klávesnice má také všechny funkce, které hráči ocení. Anti-ghosting a zámek klávesy Windows Win-Lock jsou samozřejmostí," doplňuje technické detaily Setler.

Kontakt:

Filip Rys