VIDEOSTREAM ZDARMA: SentinelOne představí v Praze své plány a...

ČTK bude ve čtvrtek 14. října v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line prezentaci plánů americké firmy SentinelOne, která podniká v oblasti kybernetické bezpečnosti a v srpnu v Praze otevřela novou kancelář a inovační centrum. Akce se zúčastní vedení společnosti SentinelOne a přítomni budou také zástupci velvyslanectví USA, české vlády, českých univerzit a byznysu. Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 10:30.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku. Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Dv58xbqkhFw" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-internet-komunikace-bezpečnost-14.10.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

IT, telekomunikace