VIDEOSTREAM ZDARMA: Česko-slovenské energetické fórum 2021.

ČTK bude ve středu 13. října v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line zahájení dvoudenní konference Česko-slovenské energetické fórum 2021. Tématem bude klimaticko-legislativní balíček, který upravuje současný právní rámec EU v oblasti energetiky a klimatu, změny energetických mixů v zemích EU apod. Vystoupí výkonná ředitelka Asociace energetických manažerů Zuzana Šolcová, generální ředitel společnosti SEPS Peter Dovhun, Předseda představenstva společnosti ČEPS Martin Durčák a další.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne ve 14:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/-v-MNYuKpIw" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></">iframe>

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/-v-MNYuKpIw" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova Slovensko-ČR-energie-Bratislava-13.10.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM