Veletrh PRAGODENT 2021: Do Letňan se vrací přes tři stovky tuzemských i světových značek

Jak dokazuje právě probíhající podzimní sezóna, po covidové pandemii jsou veletrhy vítanou možností prezentace výrobců a značek napříč obory. Společnosti z oblasti stomatologie budou mít dlouho očekávanou příležitost setkání se zákazníky na veletrhu PRAGODENT ve dnech 14. až 16. října 2021. V Letňanech se představí novinky, trendy, produkty i technologie z oboru stomatologie za podpory České stomatologické komory. Ta souběžně s veletrhem na výstavišti PVA EXPO PRAHA pořádá PRAŽSKÉ DENTÁLNÍ DNY. Oficiálními vozy veletrhu jsou automobily značky FORD.

Jak ukazují aktuální zkušenosti z podzimních veletržních událostí, návštěvníci využívají možnosti osobních kontaktů, zkoušení produktů naživo i navazování osobních vztahů s vystavovateli, které jim veletrhy po covidové pauze opět nabízejí. Velkou spokojenost projevují i vystavovatelé. „Dokázali jsme posunout organizaci veletrhů ještě dál, přizpůsobit se proměnlivým bezpečnostně-organizačním opatřením plynoucím z rozhodnutí Vlády ČR, ochránit vystavovatele i návštěvníky, aniž by utrpěl jejich komfort, a umožnit obchodníkům, kteří ztratili možnost osobního kontaktu se zákazníky, znovu uchopit tuto dlouho očekávanou a tolik potřebnou příležitost,“ řekl generální ředitel společnosti ABF Tomáš Kotrč.

Blížící se dentální veletrh PRAGODENT se těší zájmu návštěvníků i vystavovatelů. Na výstavní ploše 8 800 čtverečních metrů se v prostorách PVA EXPO PRAHA uskuteční již 28. ročník. Návštěvníci se seznámí s produkty, novinkami a technologickými trendy 342 značek, které jim budou prezentovat vystavovatelé ze 14 zemí.

Mezi nimi nechybí ti nejvýznamnější, kteří návštěvníkům z řad zubních lékařů, techniků, dentálních hygienistek a dalších oborových pracovníků představí přelomové technologie i nejnovější produkty. Také letošní ročník se koná ve spolupráci s Komorou zubních techniků a Asociací dentálních hygienistek, premiérově se hlavním mediálním partnerem stal dlouholetý partner STOMATEAM. Odborná veřejnost bude moci zkoumat novinky v sedmi základních oblastech, a to stomatologické ordinace, stomatologické laboratoře, preventivní péče, hygieny a bezpečnosti práce, farmaceutických přípravků, služeb a vědy a vzdělávání.

Kromě samotných expozic se budou moci již registrovaní profesionálové dentálních oborů zúčastnit i souběžné akce PRAŽSKÉ DENTÁLNÍ DNY, které v prostorách PVA EXPO PRAHA uspořádá ve dnech 15. a 16. října partner veletrhu, Česká stomatologická komora. Akce se uskuteční v rekordní velikosti a pro mimořádný zájem odborné veřejnosti, kdy se přihlásilo více než 1900 účastníků, byly registrace ukončeny z kapacitních důvodů.

Pro návštěvníky veletrhu PRAGODENT je připraven i doprovodný program, včetně série přednášek a workshopů za účasti předních odborníků.

Podrobné informace a novinky najdete na www.pragodent.eu.

Kontakt:

Lucie Bártová, vedoucí PR oddělení ABF