VIDEOSTREAM ZDARMA: Kongres For Gastro & Hotel...

ČTK bude ve čtvrtek 7. října v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line kongres For Gastro & Hotel. Tématy bude zvyšování tržeb v gastru díky digitalizaci, jak se během pandemie změnily ceny v restauracích, barech a kavárnách a další. Koná se v rámci veletrhu hotelového a restauračního zařízení, potravinářství a gastronomie For Gastro & Hotel (7. - 9. října). Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 09:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku. Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/DY9MfJrlj-M" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-restaurace-hotely-gastro-Praha-07.10.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Služby, cestovní ruch
Média, společnost a životní styl