VIDEOSTREAM ZDARMA: Předvolební diskuse zaměřená na potřeby seniorů

ČTK bude v úterý 5. října v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line předvolební diskusi, která chce ještě před volbami veřejně otevřít témata zaměřená na potřeby a kvalitu života českých seniorů a seniorek. Mezi tématy bude dominovat problematika sociálního bydlení a zajištění důstojného stáří. Pořádá organizace Život 90. Zúčastní se Olga Richterová (PirStan), Lenka Kohoutová (SPOLU), Aleš Juchelka (ANO), Hana Aulická-Jírovcová (KSČM) a Vladimír Špidla (ČSSD).

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 10:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ruI1sLiGi18" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-volby-sněmovna-menšiny-senioři-Praha-05.10.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Politika, veřejná správa a soudy