VIDEOSTREAM ZDARMA: TK společnosti Aures Holdings

ČTK bude v úterý 5. října v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line TK společnosti Aures Holdings, provozovatele mezinárodní sítě autocenter AAA AUTO a Mototechna. Témata: výsledky prodeje vozů za tři čtvrtletí roku 2021, zhodnocení prodeje ojetých vozů na trhu v období pandemie koronaviru a rozvoj on-line obchodování s ojetými vozy v západní Evropě pod značkou Driverama.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 10:30.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/BWAtqKnxev0" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></">iframe>

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/BWAtqKnxev0" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-automoto-trh-AAA Auto International-Praha-05.10.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM