Společnost Getac se zaměřuje na celý logistický řetězec a zahajuje virtuální výstavu, na které představuje spolehlivá řešení pro dopravu a logistiku.

Nová 3D platforma nabízí profesionálům v oblasti logistiky a přepravy jedinečný zážitek.

Společnost Getac, přední dodavatel spolehlivých mobilních počítačových řešení, dnes oznámila spuštění nové virtuální výstavy „Getac Transport & Logistics Virtual Exhibition", která slouží jako on-line platforma pro prezentaci nejnovějších technologií a integrovaných řešení pro dopravu a logistiku.

Nová výstava byla pečlivě navržena tak, aby pomohla profesionálům v oblasti dopravy a logistiky objevit výhody spolehlivých technologií Getac v klíčových oblastech dopravního řetězce. Mezi ty patří řízení letišť, řízení železnic, odbavování cestujících, manipulace s materiálem, řízení vozového parku pro dálkové dodávky, digitalizace a automatizace přístavů a nákladní doprava.

Všichni návštěvníci virtuální výstavy budou mít možnost seznámit se s nejnovějšími produkty Getac, prohlédnout si digitální obsah, datové listy a informace a také navázat přímý kontakt s odborníky společnosti.

Prostřednictvím této iniciativy chce Getac podpořit podnikové zákazníky při výběru digitálních řešení, která jim pomohou dosáhnout potřebné transformace jejich IT procesů.

V této souvislosti potřebují nové inovativní technologie, jako je internet věcí, umělá inteligence, rozšířená/virtuální realita, podpora 5G sítí a výkonná softwarová a hardwarová řešení, aby mohli úspěšně optimalizovat procesy, snižovat náklady a zachovat si svou konkurenceschopnost na globálním trhu.

Virtuální výstava nabízí ideální příležitost seznámit se zblízka s nejnovějšími produkty a řešeními společnosti Getac a poznat jejich klíčové vlastnosti, funkce, design a další prvky. Hlavními lákadly výstavy jsou zejména nové odolné tablety F110 a UX10, které nabízejí vysokou míru konfigurovatelnosti pro zaměstnance v dopravě a logistice, kteří pracují v extrémně náročných podmínkách, ale také řešení pro pracovníky v oblasti obsluhy, jako je systém monitorování zařízení (GDMS), nástroj pro bezpečné řízení Getac Driving Safety Utility a nástroj pro čtení čárových kódů Getac Keywedge Barcode Reader Utility.

Pro přístup na virtuální výstavu se můžete zaregistrovat kliknutím na tento odkaz: VIRTUÁLNÍ VÝSTAVA DOPRAVY A LOGISTIKY

O společnosti Getac

Getac Technology Corporation je klíčovou dceřinou společností skupiny MiTAC-Synnex Business Group, jejíž obrat za rok 2020 činil 41,3 miliardy amerických dolarů a je kótována na tchajwanské burze cenných papírů (TSE: 3005). Společnost Getac byla založena v roce 1989 jako společný podnik se společností GE Aerospace, která je dodavatelem obranných elektronických systémů. V současné době společnost Getac vyrábí odolné notebooky, odolné tablety, software a mobilní video řešení pro armádu, policii, hasiče, veřejné služby, automobilový průmysl, výrobu, dopravu a logistiku. Další informace naleznete na: https://www.getac.com/intl/

© 2021 Getac Technology Corporation. Všechna práva vyhrazena. Getac a logo společnosti Getac jsou registrované ochranné známky společnosti Getac Technology Corporation ve Spojených státech a/nebo jiných zemích. Všechny ostatní značky a názvy produktů jsou ochrannými známkami příslušných společností.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/1626450/Getac_Transportaion_and_Logistics_Virtual_Exhibition_1.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/1626449/Getac_Transportaion_and_Logistics_Virtual_Exhibition_2.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/1318781/Getac_Logo.jpg

KONTAKT: Getac Technology Corp., Christin Wang, Tel: +886-2-27857888 ext. 5633, christin.wang@getac.com