VIDEOSTREAM ZDARMA: SPOLU PirStan a co změnit ve zdravotnictví...

ČTK bude ve čtvrtek 30. září v servisu PROTEXT VIDEO vysílat kulatý stůl SPOLU PirStan pro zdravotnictví a sociální služby za účasti Lenky Kohoutové, expertky ODS pro sociální věci, a Ondřeje Dostála, experta Pirátské strany pro zdravotnictví, moderuje Štěpánka Duchková. Co je třeba změnit v sociálních službách a ve zdravotnictví? Jak obě oblasti úzce propojit, aby z nich měli klienti, a zejména senioři nebo lidé mimo velká města, největší užitek? Jaké jsou priority koalic v těchto oblastech? Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 08:30.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na sociálních sítích. Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/7AxkAiMtkgc" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-Spolu-PirSTAN-volby-sněmovna-zdraví-sociální-péče-Praha-30.09.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Politika, veřejná správa a soudy
Média, společnost a životní styl