Tisková konference Fenix Group a.s.

Zveme vás na tiskovou konferenci Fenix Group a.s., která se uskuteční v 10.00 hod. v úterý 5. října v Praze v prostorách vinárny Obecního domu.

Tiskové konference se zúčastní:

Cyril Svozil, předseda správní rady společnosti Fenix Group a.s., Cyril Svozil jr., ředitel společnosti AERS s.r.o., Kateřina Jezerská, jednatelka a ředitelka Fenix Trading, s.r.o., Miroslav Petr, vedoucí tuzemského obchodu Fenix Trading.

Cyril Svozil představí hospodářské výsledky holdingu za rok 2020 a současný stav celé skupiny Fenix Group, v prezentaci Kateřiny Jezerské uvidíme výsledky Fenix Trading, zajímavé reference a aplikace i detaily k účasti na výstavě Expo v Dubaji. Cyril Svozil jr. se bude věnovat současné nabídce bateriových úložišť AERS pro domácnosti i průmysl a Miroslav Petr uvede novinky v sortimentu a technická řešení. Jako vždy bude součástí programu krátký coffee break a na závěr oběd. Konec počítáme nejpozději ve 13 hod.

Kontakt:

Peter Šovčík

Figura Public Relations s.r.o.

e-mail: sovcik@figurapr.cz

Klíčová slova ČR-stroje-služby-firmy-Fenix Group-Figura Public Relations