Společnost Huawei uvádí na trh řešení ochrany dat OceanProtect Data Protection

Na konferenci Huawei Connect 2021 představila společnost Huawei řešení OceanProtect Data Protection Solution, které pokrývá jak oblast zotavení po havárii (Disaster Recovery, DR), tak oblast zálohování a nabízí komplexní ochranu různých typů dat v průběhu celého životního cyklu. Patří k řešení Huawei All-Flash Data Center Solution pro budování rychlé, ekologické, spolehlivé a inteligentní infrastruktury pro různá odvětví. Řešení je postaveno na konceptu „úplného zotavení po havárii (DR) v případě horkých dat a rychlého zálohování a obnovení teplých dat", který zajišťuje nulové přerušení služeb, nulovou ztrátu dat a dlouhodobé uchování dat.

Během konference Huawei Connect 2021 zahájila společnost Huawei jedno zasedání s tématem All-Flash Data Center buduje ekologickou, spolehlivou a inteligentní datovou „dálnici", na kterém vystoupil jeden z řečníků, pan Michael Fan, ředitel oddělení prodeje řešení pro ukládání dat společnosti Huawei Enterprise BG. Michael představil širokou škálu úrovní ochrany, které pokrývá řešení OceanProtect, a uvedl: „Pokud jde o scénáře zotavení po havárii, nabízí různé funkce, jako jsou řešení aktivní-aktivní systém bez brány nebo 3DC, test DR jedním kliknutím a převzetí služeb při selhání (během několika sekund). Pro zálohovací scénáře poskytuje řada OceanProtect X rychlé zálohování a obnovu a efektivní redukci prostoru."

Řešení je v první řadě navrženo tak, aby nabízelo úplné DR v případě horkých dat. To znamená, že integruje DR pro SAN a NAS a poskytuje bezstarostný upgrade zařízení s cílem maximalizovat návratnost investic (ROI). Řešení může také flexibilně využívat aktivní-aktivní architekturu DR společnosti Huawei s cílem snížit počáteční investice zákazníků a splnit jejich vyvíjející se požadavky na DR. Tato struktura také zaručuje nerušený upgrade z jednoho systému na aktivní-aktivní nebo aktivní-pasivní nasazení dvou systémů a poté na řešení se třemi datovými centry (3DC) nebo dokonce se čtyřmi kopiemi ve více DC. Díky tomu lze zařízení v případě potřeby upgradovat online. Zákazníci mohou plynule zvyšovat úroveň ochrany DR a dosáhnout tak lepší a efektivnější ochrany produkčních dat.

Řešení navíc umožňuje rychlé zálohování a obnovu teplých dat, a sice konkrétně rychlé zálohování, rychlé opětovné použití a efektivní ukládání. Tato funkce využívá zařízení OceanProtect A8000 Appliance a zálohovací úložiště OceanProtect X8000/X9000, které poskytují špičkovou šířku pásma pro zálohování a obnovu. Tyto produkty umožňují úplné, zrychlené zálohování a obnovu horkých dat, takže zálohovaná data mohou proudit stejně jako produkční data.

Řešení Huawei OceanProtect Data Protection zlepšuje celkovou úroveň ochrany dat v průběhu celého životního cyklu. Pomáhá podnikům účinně chránit data pomocí rychlého zálohování a obnovy a zároveň umožňuje lépe využívat zálohovací prostor. Díky rozsáhlému portfoliu OceanProtect Data Protection se společnost Huawei zavázala vyvíjet výkonnější technologie, produkty a řešení, které upřednostňují a chrání data v různých scénářích inteligentního světa. Další informace naleznete na webových stránkách OceanProtect Data Protection Solution.

Kontakt pro média: Maoyuan Jiang, jiangmaoyuan1@huawei.com

Klíčová slova Čína-počítače-Huawei