Upgrade řady HUAWEI IdeaHub, který urychluje zážitek z chytré učebny a chytré kanceláře

Na veletrhu HUAWEI CONNECT 2021 představila společnost Huawei zcela nový model IdeaHub Board Edu z řady produktů pro chytrou spolupráci Intelligent Collaboration. Nový produkt, který byl představen na online fóru vysílaném po celém světě, je určen na podporu digitalizace vzdělávání a kanceláří. Nabízí řadu vylepšených funkcí včetně inteligentní tabule a bezdrátové projekce, které usnadňují přechod z offline na online spolupráci.

Řada HUAWEI IdeaHub Board hraje důležitou roli při usnadňování digitálního vzdělávání. Splňuje potřeby institucí při vytváření digitální učebny podporující spolupráci a při zavádění hybridní výuky. Interaktivní obrazovka 4K nabízí uživatelům bohatý vizuální zážitek z vysokého rozlišení a reálných barev. Optická technologie omezující modré světlo chrání oči uživatelů a zároveň nijak nezkresluje barvy. A díky optickému lepení je písmo na tabuli hladší.

Členové týmu Intelligent Collaboration společnosti Huawei se také podělili o příklady vylepšeného uživatelského prostředí. Nové aktualizace softwaru umožňují uživatelům snadno sdílet nebo přenášet obsah tabule naskenováním kódu QR a uzamknutím celé obrazovky v případě potřeby. Vyzdvihli také ovladač IdeaHub Controller, který uživatelům umožňuje vzdáleně a volně ovládat kameru, mikrofony a reproduktory, aniž by museli chodit přímo k obrazovce.

Pchan Jung, viceprezident oddělení marketingu a prodeje řešení Intelligent Vision a Intelligent Collaboration společnosti Huawei Enterprise Business Group, na fóru poznamenal: „Ve většině organizací se klíčová rozhodnutí a velké nápady přijímají a generují na schůzkách. Řada HUAWEI IdeaHub byla navržena s ohledem na tuto skutečnost a umožňuje organizacím rychle vybudovat centrum digitální spolupráce a udržovat efektivní spojení s týmy rozptýlenými na různých místech." Řešení Huawei Smart Classroom Solution, jehož jádrem jsou produkty řady IdeaHub Board, nabízí tři hlavní scénáře použití, a sice digitální třídu, třídu pro spolupráci a hybridní výuku, které splňují požadavky na výuku v různých situacích a ukazují přednosti digitálního vzdělávání.

Díky svým rozsáhlým funkcím je HUAWEI IdeaHub vhodný i pro použití v jiných odvětvích, včetně zdravotnictví, finančnictví, energetiky atd. Polská univerzita Akademie Leona Koźmińskiho nedávno nasadila své chytré učebny založené na systému IdeaHub a zaznamenala obohacení digitální výuky.

Urychlení digitalizace se stalo klíčovou prioritou s postupným přijímáním „nového normálu" v mnoha odvětvích. Produkty řady HUAWEI IdeaHub jsou navrženy tak, aby pomohly organizacím zvládnout výzvy, kterým čelí, a posunout jejich podnikání vpřed.

Kontakt pro média: Maoyuan Jiang, jiangmaoyuan1@huawei.com

Klíčová slova Čína-počítače-vzdělání-Huawei