VIDEOSTREAM ZDARMA: Představení nové značky osobních vozů Dongfeng

ČTK bude v úterý 21. září v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line TK k představení nové značky osobních vozů Dongfeng na českém trhu. Společnost Bidli auto uvádí tyto vozy na trh jako první v Česku, a to auta jak s benzínovým motorem, tak plně elektrická. Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 10:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/szGDSPCHTN0" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-Čína-automoto-trh-firmy-Dongfeng-Vestec-21.09.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Auto-moto, doprava a stroje