VIDEOSTREAM ZDARMA: Veřejná správa na rozcestí

ČTK bude v pátek 10. září v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line Konferenci Sdružení místních samospráv a debatu politických stran na téma: Veřejná správa na rozcestí. Akce se zúčastní na 150 starostů. V debatě vystoupí ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová (za ANO), předseda hnutí STAN Vít Rakušan, místopředseda ODS Martin Kupka, místopředseda TOP 09 Jan Jakob nebo místopředseda ČSSD Jan Birke. Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 9:30.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/jdaiy4datv0" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-správa-obce-Brno-10.09.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Jihomoravský (bn)

Politika, veřejná správa a soudy