VIDEOSTREAM ZDARMA: TK k představení nové společnosti...

ČTK bude ve čtvrtek 9. září v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line tiskovou konferenci k představení nové univerzitní společnosti GeneSpector Innovations a jejího diagnostického přístupu k předpovědi průběhu onemocnění covid-19. Zúčastní se rektor UK Tomáš Zima, děkan 1. LF UK Martin Vokurka, jednatel GeneSpector Innovations Michal Pohludka a další. Přímý přenos začne v 10:30.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/MdNtYhMUm-U" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-koronavirus-věda-školy-vysoké-Praha-09.09.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Věda, vzdělávání a školství