PROTEXT VIDEO: Zahájení volební kampaně Koruny České

ČTK bude v pondělí 9. srpna v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line zahájení volební kampaně Koruny České (monarchistické strany Čech, Moravy a Slezska) pro volby do Poslanecké sněmovny. Vystoupí předseda strany Radim Špaček a místopředseda strany Petr Krátký. Přímý přenos z Michnova paláce začne ve 14:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/-QqHwhu03QQ" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></">iframe>

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/-QqHwhu03QQ" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-strany-volby-sněmovna-Koruna Česká-Praha-09.08.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM