PROTEXT VIDEO: TK na téma Cyklisté a budoucnost dopravy ve městech

Cyklisté a budoucnost dopravy ve městech jsou tématem tiskové konference, která se bude konat na pražské Brumlovce. Záměrem briefingu je podpora cyklistiky jako dopravy ve městech a výzva k systémovému vytváření podmínek pro bezpečnou cyklistiku. Tiskovou konferenci můžete živě sledovat 14. července od 14:00. Vystoupí výkonný ředitel spolku AutoMat Martin Šotola, přední český kardiochirurg profesor Jan Pirk, zakladatel bikera a cyklista Jan Coufal, zakladatelka komunity Holky na kole Jana Trávníčková a ředitel bikera Martin Kudrna.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/fM4FGlV8ZC0" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-doprava-styl-cykloturistika-Praha-14.07.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Auto-moto, doprava a stroje