PROTEXT VIDEO: Výroční TK Sdružení automobilového průmyslu

ČTK bude ve čtvrtek 24. června v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line výroční TK Sdružení automobilového průmyslu (SAP) mj. k ekonomickým výsledkům a výkonnosti českého autoprůmyslu v roce 2020, aktuální situaci v autoprůmyslu a vyhlášení výsledků soutěže Podnik roku 2020 v automobilovém průmyslu ČR. Vystoupí viceprezidenti SAP Miroslav Dvořák a Robert Kiml, a výkonný ředitel Zdeněk Petzl. Přímý přenos začne v 10:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/V2ReMobOcSI" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-automoto-průmysl-trh-AutoSAP-Praha-24.06.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Auto-moto, doprava a stroje
Finance, ekonomika