PROTEXT VIDEO: Příležitosti moderní mobility – nástup elektřiny..

ČTK bude ve středu 23. června v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line debatu o příležitostech moderní mobility. Nabídne zkušenosti s provozem různých typů elektromobilů, představí plány progresivních měst a firem a zamyslí se nad ekologií elektromobilů. Zúčastní se zakladatel a předseda Asociace elektromobilového průmyslu Jaromír Marušinec, náměstek primátora Ústí nad Labem Tomáš Chmelík, manažer čisté mobility skupiny ČEZ Tomáš Chmelík a další. Přímý přenos začne v 16:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Hk201G34Vj0" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></">iframe>

Klíčová slova ČR-automobilová-ekologie-elektřina-Praha-23.06.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Auto-moto, doprava a stroje