PROTEXT VIDEO: Jaká bude energetická budoucnost Evropy a Česka

ČTK bude v úterý 22. června v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line mezinárodní konferenci Jaká bude energetická budoucnost Evropy a Česka? Zúčastní se mj. místopředseda sněmovního hospodářského výboru Marian Jurečka, ředitel pro vnější vztahy Škoda Auto Michal Kadera, předsedkyně Státního úřadu pro jadernou bezpečnost Dana Drábová a bývalý generální ředitel ČEZ a zmocněnec vlády pro jadernou energetiku Jaroslav Míl. Přímý přenos začne v 10:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/2SHEK4Vx2WQ" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></">iframe>

Klíčová slova ČR-EU-energie-hospodářství-jaderná-Praha-22.06.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Energetika, suroviny
Finance, ekonomika