PROTEXT VIDEO: Trendy v nákupním chování Čechů...

ČTK bude v pondělí 21. června v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line TK Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR a výzkumné agentury GfK na téma trendy v nákupním chování Čechů na trhu rychloobrátkového spotřebního zboží v roce 2021. Vystoupí prezident Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR Tomáš Prouza a Ladislav Csengeri z GfK. Přímý přenos začne ve 13:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/oxFpvcWP5Ds" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-trh-koronavirus-Praha-21.06.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Obchod, marketing