Prémiový obsah ve vysoké kvalitě na televizorech TCL Android TV

U všech Android TV televizorů a u soundbarů TCL nyní IPTV služba SledovaniTV jako dárek. 103 kanálů, včetně HBO, Filmbox, Sport1 i Sport2 TCL Electronics (1070.HK), jeden z hlavních hráčů na globálním poli odvětví výroby televizorů a vedoucí společnost pro spotřební elektroniku, oznámila, že nyní zákazníci na českém trhu dostanou IPTV službu SledovaniTV jako dárek ke všem modelům televizorů TCL Android TV, Thomson Android TV a soundbarům TCL.

SledovaniTV

SledovaniTV nabízí pro všechny majitele nově zakoupených televizorů TCL Android TV přístup k prémiovému obsahu, který zahrnuje 85 televizních kanálů, 66 rádií, HBO, HBO2, HBO3 včetně filmotéky HBO GO, 13 kanálů ze skupiny FilmBox, Sport1 i Sport2. Celkem tedy 103 TV kanálů a 2 filmotéky. Dárek mohou získat zákazníci k nově zakoupeným televizorům TCL Android TV, Thomson Android TV a soundbarům TCL. Akce platí od 8.6. do 31. 12. 2021. K nabídce se vztahují níže uvedené podmínky2.

Mezi benefity SledovaniTV patří FullHD a 4K kvalita vysílání, přehrávání vysílaných programů až 7 dní zpětně a uložení až 25 hodin v cloudu. SledovaniTV je lze používat souběžně na 2 televizorech a 2 mobilních zařízeních. SledovaniTV je navíc dostupné kdekoli v EU.

Balíček SledovaniTV je možné získat velmi jednoduše1. Stačí se zaregistrovat a zadat sériové číslo zakoupeného modelu televizoru nebo soundbaru na webu http://www.sledovanitv.cz/tcl a následně stáhnout v Obchodě Play aplikaci SledovaniTV. Registraci je nutné provést do 30 dnů od zakoupení televizoru nebo soundbaru TCL nebo Thomson.

Dárek SledovaniTV má hodnotu 1880 Kč a je zdarma dle typu balíčku až po dobu 6 měsíců2. Více na http://www.sledovanitv.cz/tcl

TCL Android TV

TCL je druhým největším výrobcem televizorů na světě3 a inovátorem technologie Mini LED. Ve svých televizorech využívá platformu Android TV pro bohatý online obsah, aplikace i hry a umožňuje přístup k obrovské nabídce aplikací z Obchodu Play. Produkt jsou lokalizované pro české prostředí. V široké nabídce televizorů TCL lze nalézt modelové řady, které přinášejí špičkové technologie, jako jsou například Direct LED podsvícení s Micro Dimming s použitím VA panelu. Tuto skvělou kombinaci ocení filmoví diváci, kteří očekávají vyšší kontrast, lepší černou a rovnoměrnější podsvícení. Inovativní technologie Mini LED použitá u top modelů televizorů přináší tisíce diod pro vysoký jas, řízení podsvícení v zónách a vynikající kontrast. V případě využití technologie Quantum Dot (QLED) je zajištěn široký rozsah a 100% objem barev. Hráči počítačových her ocení u vybraných modelů nízký input lag a 4K gaming při využití HDMI 2.1. Televizory TCL podporují HDR10 a vybrané modely navíc také Dolby Vision a Dolby Atmos pro maximální obrazovou a zvukovou kvalitu.

O společnosti TCL Electronics TCL Electronics (1070.HK) je rychle rostoucí společnost vyrábějící spotřební elektroniku a hlavní hráč na globálním trhu v odvětví výroby televizorů. Produkty jsou k dostání ve více než 160 zemích po celém světě. Společnost byla založena v roce 1981. Podle výzkumu OMDIA značka TCL zaujímá na základě prodejů za druhé čtvrtletí roku 2020 druhé místo na globálním trhu televizí. TCL se specializuje na výzkum, vývoj a výrobu spotřební elektroniky, od televizorů, audio zařízení až po chytré produkty pro domácnost.

Značka televizorů TCL je od roku 2020 Premium partnerem české fotbalové reprezentace.

1 Postup pro získání dárku SledovaniTV

1. Přejděte na stránku sledovanitv.cz/tcl

2. Zde se zaregistrujte a zadejte sériové číslo zakoupeného modelu

3. Po ověření sériového čísla vám bude aktivován balíček SledovaniTV