PROTEXT VIDEO: Seminář Moderní energetika napříč Evropou

ČTK bude ve středu 16. června v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line seminář Moderní energetika napříč Evropou: malé i velké projekty obnovitelných zdrojů z Nizozemska / Česká příležitost pro zelený restart. Vystoupí na něm Martin Sedlák, programový ředitel Svazu moderní energetiky, Jan Krčmář, předseda představenstva české Solární asociace, Siward Zomer, ředitel nizozemské federace energetických společenství Energie Samen, Nold Jaeger, Policy officer nizozemské asociace firem v oblasti solární energie Holland Solar, a další. Přímý přenos začne ve 13:30.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/X_FaQd2Gowo" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-Nizozemsko-energie-Praha-16.06.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Energetika, suroviny