On-line úrazové pojištění EVENT Junior od Colonnade

Pojišťovna Colonnade spustila novinku EVENT Junior – online úrazové pojištění pro dětské, nejen prázdninové akce, včetně možnosti připojištění stornopoplatků.

Úrazové pojištění EVENT Junior ( individuální varianta), je určeno rodičům, kteří chtějí pojistit své děti na akce jako jsou letní /příměstské tábory nebo sportovní soustředění. Kromě doby nezbytného léčení a případné hospitalizace při úrazu je pojištěna i odpovědnost za újmu, krádež osobních věcí a připojistit lze i stornopoplatky z důvodu úrazu, nemoci (včetně covid-19) či nařízené karantény.

Klient má na výběr ze tří variant pojistného krytí, přičemž pojištění běžných sportů je v ceně, rizikové sporty je možné sjednat za příplatek. Pojištění se sjednává jednorázově, bez dalších závazků.

"Chceme, aby si děti prázdniny užily bez starostí, jako tomu bývalo dříve. Ať už pojedou na tábor, k babičce nebo na soustředění, pojištění EVENT Junior jim bude krýt záda," uvádí Accident & Health Manager Claudie Maříková.

Skupinová varianta pojištění EVENT/EVENT Junior je určena především pořadatelům akcí jako jsou sportovní eventy, teambuldingy, charitativní akce či filmové a divadelní produkce, školní výlety nebo školy v přírodě. Pojištěna je doba nezbytného léčení, denní odškodné při hospitalizaci, trvalé tělesné poškození, smrt následkem úrazu, ale také osobní odpovědnost za újmu a ztrátu či poškození / odcizení osobních věcí. Pojištění lze sjednat on-line nebo na základě specifikací pořadatele zaslaných na e-mail: event@colonnade.cz.

Klíčová slova ČR-pojišťovny-zdraví-děti-firmy-Colonnade

Finance, ekonomika