PROTEXT VIDEO: TK k představení projektu Neviditelní...

ČTK bude v úterý 8. června v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line tiskovou konferenci k představení společného projektu Spotřebitelského fóra, Centra ekonomických a tržních analýz a společnosti Provident Financial nazvaného Neviditelní. Cílem projektu je upozornit veřejnost na důležité celospolečenské téma a zlepšit životní podmínky Neviditelných. Projekt popisuje skupiny osob, kterých se neviditelnost týká, ukazuje její důsledky a vyčísluje náklady. Pro každou skupinu připravili odborníci sadu doporučení, která pomohou k vystoupení z bludného kruhu neviditelnosti. Radí, jak mohou sami Neviditelní zlepšit svou situaci, co mohou udělat firmy jako zaměstnavatelé a jak by se měl změnit systém veřejné pomoci. Přímý přenos začne v 10:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/l2dBJJ6992M" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></">iframe>

Klíčová slova ČR-menšiny-práce-Praha-08.06.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Média, společnost a životní styl
Obchod, marketing