PROTEXT VIDEO: Konference na téma Prevence civilizačních...

ČTK bude ve čtvrtek 3. června v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line debatu Zdravotnického deníku na téma vliv pandemie covid-19 na duševní zdraví. Pozváni jsou náměstek ředitele VZP pro služby klientům Ivan Duškov, místopředseda České psychiatrické společnosti ČLS JEP Martin Anders, tajemnice Rady vlády pro duševní zdraví Dita Protopopová, spoluzakladatelka a ředitelka spolku Nevypusť duši Marie Salomonová a ředitel Národního ústavu pro duševní zdraví Cyril Höschl. Přímý přenos začne v 10:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/nnJNATlONOk" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-zdraví-civilizační-Praha-03.06.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM