PROTEXT VIDEO: Zahájení 11. ročníku ankety Dobrovolní hasiči roku

ČTK bude ve čtvrtek 27. května v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line tiskovou konferenci k zahájení 11. ročníku ankety Dobrovolní hasiči roku. Její partneři, kam mj. patří Net4Gas, Lesy ČR, ČEZ, Ford Motor Company a DCom, tak oceňují profesionalitu zásahů a preventivní činnost sborů a hasičských sborů. Přímý přenos začne v 11:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/yGc5N2X_8mI" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-hasiči-Brno-27.05.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Jihomoravský (bn)