PROTEXT VIDEO: Zahájení volební kampaně koalice Spolu...

ČTK bude ve středu 19. května v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line zahájení volební kampaně koalice Spolu (ODS, KDU-ČSL a TOP 09) pro volby do Poslanecké sněmovny. Zúčastní se jí předsedové koaličních stran Petr Fiala, Marian Jurečka a Markéta Pekarová Adamová, dále předseda Senátu Miloš Vystrčil a lídři krajských kandidátek. Poslanec Dominik Feri (TOP 09) představí kampaň pro mladé lidi. Přímý přenos začne v 16:30.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/MK6Gb8Hhpc0" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></">iframe>

Klíčová slova ČR-ODS-TOP 09-KDU-ČSL-volby-sněmovna-SPOLU-Brno-19.05.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Jihomoravský (bn)

Politika, veřejná správa a soudy