Zpráva BrandZ™ již 5. rokem za sebou zařadila firmu Hisense mezi 10 nejlepších globálních čínských značek

Společnosti KANTAR a Google vydaly 10. května v Šen-čenu nejnovější zprávu BrandZ™, která uvádí 50 největších čínských globálních značek (BrandZ™ Top 50 Chinese Global Brand Builders). Společnost Hisense se umístila na 7. místě, což je nejlepší umístění mezi firmami v sektoru domácích spotřebičů, které se v žebříčku rovněž umístily. Společnost Hisense se tak do tohoto žebříčku dostala nejen pátým rokem za sebou, ale současně se již po páté v řadě umístila mezi desítkou nejlepších. Společnost Hisense se navíc umístila na 8. místě nového žebříčku BrandZ™ 20 největších vycházejících hvězd na rozvíjejících se trzích (Top 20 Rising Stars in Emerging Markets), což je rovněž nejvyšší umístění mezi konkurenty z oboru domácích spotřebičů.

Žebříček 50 největších čínských globálních značek firmy KANTAR (BrandZ™ Top 50 Chinese Global Brand Builders) je jedním z nejsledovanějších a nejvýznamnějších žebříčku značek na světě. Při jeho sestavování v roce 2021 se do výzkumu zapojilo více než 860 tisíc spotřebitelů na 11 trzích, díky čemuž přináší tento žebříček skutečně věrohodný přehled značek, které spotřebitelé na celém světě nejvíce obdivují a oceňují.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1508699/image.jpg

KONTAKT: Shuo Chen, +86-15621008071