PROTEXT VIDEO: Mezinárodní odborná on-line konference na...

ČTK bude ve středu 12. května v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line mezinárodní odbornou on-line konferenci na téma následné péče o osoby se získaným poškozením mozku. Pořádá ji obecně prospěšná společnost CEDR Pardubice. Na konferenci přednesou své příspěvky odborníci z České republiky, Izraele, Portugalska a Irska. Konference bude simultánně tlumočena. Přímý přenos začne v 9:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/__yM4jyJydI" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-zdraví-vzdělání-Pardubice-12.05.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Pardubický (pu)