PROTEXT VIDEO: Představení plavební sezony

ČTK bude v v úterý 11. května v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line tiskovou konferenci k představení průběhu letošní plavební sezony a zahájení bezpečnostní kampaně Na vodě nejsi nikdy sám, kterou připravila Státní plavební správa. Součástí akce bude i praktická ukázka bezpečného chování na vodě a pravidel pro provoz paddle boardů či loděk v různých půjčovnách. K tématu promluví ministr dopravy Karel Havlíček, ředitelka Státní plavební správy Klára Němcová, David Raab z České federace Stand Up Paddle a ředitel agentury Czech Tourism Jan Herget. Přímý přenos začne v 12:15.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/rb5tH9QsSUI" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-rekreace-turistika-doprava-lodní-Praha-11.05.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Média, společnost a životní styl