PROTEXT VIDEO: Webinář Europarlamentu ke Světovému dni svobody tisku

ČTK bude v pondělí 3. května v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line webinář Evropského parlamentu pro novináře na téma Světový den svobody tisku. V první části semináře představí generální tajemník Reportérů bez hranic žebříček indexu světové svobody tisku za rok 2021. Druhá část semináře se formou rozhovorů, kdy poslanci EP budou naopak zpovídat novináře, zaměří na hrozby pro novináře v Evropě. Webinář bude v angličtině. Přímý přenos začne v 10:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

Klíčová slova ČR-EU-Svět-média-parlament-bezpečnost-Praha-03.05.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Média, společnost a životní styl
Politika, veřejná správa a soudy