Užijte si čarodějnice s party řetězy Retlux. Nemusíte rozdělávat oheň, rozsviťte si terasu, zahradu nebo chatu. Je to bezpečnější

Každý oheň v krbu jednou vyhasne, a vy na zahradě s rodinou zůstanete najednou bez světla. K tomu, aby vás tato situace nepřekvapila, vám pomohou světelné party řetězy značky RETLUX. Dodají příjemné světlo venkovnímu prostoru, upoutají pozornost na zajímavé prvky na zahradě, nebo připraví hru světel na pokračující oslavu v pergole.

Česko se pomalu vzpamatovává ze zavřených okresů. Můžeme se potkávat ve dvou, nebo s rodinou. Máme před sebou víkend, kdy budeme trávit čas konečně spolu, ať již na grilovačce, nebo uspořádáme pro rodinu zahradní party. Určitě jste zažili situaci, že vyhoří oheň, či krb a zahrada se zahalí do tmy. Najednou stojíte před rozhodnutím, jestli máte jít domů, nebo ještě chvilku posedět, ale tma okolo vás rozhodne. Proto je velmi důležité, abychom pamatovali na světla, která nám umožní protáhnout party. Chcete se cítit pohodlně a obklopit se prostředím, díky kterému si jednak vychutnáte všudypřítomný klid, ale které vám zároveň umožní zakusit pohodu při chvílích strávených s těmi nejbližšími. Světelné party řetězy značky RETLUX rozjasní ničím nerušené večery stejně jako oslavy s přáteli.

Nezapomenutelné zahradní party

Zatím by nás u grilování krapet zábly ruce, ale předpověď počasí napovídá, že konečně strávíme večer venku. Nastává doba, kdy přírodu mnohem raději sledujeme z terasy nežli zpoza okna. Díky tomu, že party řetězy RETLUX jsou vhodné i pro venkovní užití, můžete jimi zkrášlit nejednu zahradní slavnost. Řetězy se navíc nezaleknou ani zdánlivě nekonečné zahrady, můžete je totiž spojit až po třech a vytvořit tak až 15 m dlouhou zářící šňůru. Jejich instalace je velice snadná, stejně tak jejich obsluha. Tu navíc můžete svěřit i dětem, protože řetěz RETLUX je nízkonapěťový, a tudíž maximálně bezpečný.

Řetězy nemusí jen pasivně přihlížet

Bílé i pestrobarevné řetězy RETLUX se pyšní odolnými, silikonem potaženými vodiči, díky kterým je možné z nich vykouzlit takřka libovolný obrys – třeba srdce pro romantický večer nebo číslici pro nezapomenutelnou oslavu narozenin. Atmosféru pak řetěz kromě svého svitu dokreslí také automatickým zapnutím, které umožňuje integrovaný časovač. Řetěz se zkrátka o všechno postará a na vašich bedrech tak zůstane jen příjemná povinnost, pořádně si užít večer.

A takhle nějak jste si čarodějnice přece vždycky představovali, no ne?

Více na www.retlux.cz

Kontakt:

Soňa Keppertová

Programmatic Media

sona.keppertova@mmmedia.cz

Klíčová slova ČR-elektronika-trh-zábava-firmy-Programmatic Media

IT, telekomunikace
Obchod, marketing
Média, společnost a životní styl