PROTEXT VIDEO: Debata o zákonu o významné tržní síle...

ČTK bude v pátek 30. dubna v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line kulatý stůl Ekonomického deníku a České justice na téma „Zákon o významné tržní síle v aplikační praxi“. Mezi pozvanými řečníky jsou předseda Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže Petr Mlsna či prezident Svazu obchodu a cestovního ruchu Tomáš Prouza. Přímý přenos začne v 10:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/-S7rsTe3QGA" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

PROTEXT

Klíčová slova ČR-trh-zákon-hospodářství-30.04.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM